úterý 29. ledna 2013

Vítejte na mém blogu

 Tenhle blog tvořím pro všechny vojenské a bezpečnostní nadšence, mezi které se sám počítám, a jelikož v dnešní době není snad dne kdy bychom z médií neslyšeli slova jako konflikt, ozbrojený střet, jaderný program, vojenské cvičení či něco podobného. Navzdory tomu že doba velkých masových válek již pominula, svět rozhodně není bezpečnější a do budoucna ani nebude.

 Na následujících stránkách se Vás pokusím seznámit s novinkami ve světě vojenství a technologií, stejně jakožto i s některými významnými událostmi z minulosti, které osobně považuji za zajímavé a hodné pozornosti. Není vyloučené že občas zabrousím i hlouběji do historie, a objeví se zde článek o nějaké záležitosti například z doby Druhé světové války, která měla ale zásadní význam pro pozdější vývoj a myšlení.

 Budu se snažit doplňovat fakta především mými osobními názory a postřehy, či nějakými úvahami, proto chápu že ne vždy mohou odpovídat představám Vás čtenářů, od toho jsou tu komentáře, takže určitě neváhejte a směle komentujte, pokud možno věcně a slušně. :)

 Doufám, že si alespoň někteří z vás v mých článcích najdou něco zajímavého a přínosného a že tak moje práce splní alespoň částečně svůj účel.




Žádné komentáře:

Okomentovat